Esto es decir haciendo

Compromís amb l’economia local i el desenvolupament comunitari

IGP Cítrics Valencians, tomaques del Perelló, nispros de Callosa d’en Sarrià, caquis de la Ribera del Xúquer, carxofes de Benicarló… El 99% de las compres que efectua Consum es fan a proveïdors nacionals i el 66% a proveïdors locals.

Productes locals – km 0
En Consum apostem per productes locals, com la IGP Cítrics Valencians, tomaques del Perelló, nispros de Callosa d’en Sarrià, caquis de la Ribera del Xúquer, carxofes de Benicarló o prunes dels Serrans, entre molts altres productes.

El 99% de les compres que efectua Consum es fan a proveïdors nacionals i el 66% a proveïdors de les comunitats autònomes on estem presents.

Com a Cooperativa, impulsem la generació de riquesa en aquells territoris on estem presents.
A més, l’activitat de Consum va generar en 2018 més de 35.700 llocs de treball indirectes, principalment pel creixement de la xarxa de franquícies Charter, els fabricants de marca pròpia i les empreses de transport, manteniment, neteja, seguretat i servici a domicili.

Franquícia Charter
D’altra banda, amb la franquícia Charter, Consum complix l’objectiu social de donar servici a les xicotetes poblacions i barris urbans que no disposen de població suficient per a la implantació d’un gran supermercat, però que necessiten una bona instal·lació per a les seues compres diàries. Charter continua el seu objectiu de crear un vincle de col·laboració amb el comerç tradicional de cada zona.

Charter va tancar l’any 2018 amb 283 supermercats i una facturació de 280,3 milions d’euros, xifra que representa un 15,58% més que en 2017. Durant aquell any, Charter va obrir 26 supermercats, principalment a Catalunya, la Comunitat Valenciana i Castella-la Manxa. En total, va sumar a la seua xarxa comercial més de 7.000 m² de superfície. A més, la franquícia de Consum va tancar l’exercici 2018 amb una plantilla de 1.660 treballadors, xifra que representa un 10,66% més que l’any anterior.

Charter continua el seu pla d’expansió i al novembre de 2019 ja supera les 300 tendes.

És la nostra manera de treballar per un model d’empresa sostenible, centrat en les persones.
És demostrar amb fets allò que tantes vegades es queda només en paraules