Consum
_
Memòria de Sostenibilitat 2012
36
RSE
PONSABILITAT ECONÒMICA
El control sobre productes es realitza per mitjà d’auditories basades en els estàndards
més estrictes de seguretat alimentària, qualitat i control del producte a tots els seus
proveïdors de marca pròpia i frescos. Amb estos s’establixen accions de millora que
se supervisen periòdicament. A més, este control es complementa amb verificacions
analítiques periòdiques dels productes, en les quals s’establix un compromís de millora
contínua i les anàlisis d’incidències amb els proveïdors.
Programes de control de qualitat i seguretat alimentària de
processos i productes
Qualitat i seguretat alimentària
Satisfacció
2011
Satisfacció
2012
Control de proveïdors (productes frescos i de MP)
70% 87%
Control de productes (frescos i de MP)
91% 94%
Control i gestió d’estoc en centrals
90% 83%
1
Requisits previs d’higiene i traçabilitat en centrals
100% 100%
Seguretat alimentària al punt de venda
100% 93,3
%
2
Cadena de fred
Processos de càrrega descàrrega de camions i temps de
reposició PV
99% 98%
Processos de verificació i validació de temperatures en el
transport
85% 94,5%
1 Disminuïx per l’augment de l’exigència en la traçabilitat i la rotació de productes.
2 Disminuïx per l’augment de l’exigència en la vida útil del producte.
La qualitat és un
compromís que
Consum assumix en
tots els productes i
servicis.