Page 109 - Memoria 2017
P. 109

Frescor, qualitat i seguretat alimentària

             Estàndard GRI  Contingut              Número de pàgina o URL             Omissió     V.Ext.
             103 Enfocament de gestió 2016
                      103-1 Explicació del tema material i la seua   15
                      Cobertura                                                                                       TRANSPARÈNCIA
                      103-2 L’enfocament de gestió i els seus   64, 65, 66, 67
                      components
                      103-3 Avaluació de l’enfocament de gestió  64, 65, 66, 67
             416 Salut i seguretat dels clients 2016
                      416-1 Avaluació dels impactes en la salut i
                      seguretat de les categories de productes o servicis  64, 65
                      416-2 Casos d’incompliment relatius als
                      impactes en la salut i seguretat de les   64, 67
                      categories de productes i servicis

             Comunicació responsable

             Estàndard GRI  Contingut              Número de pàgina o URL             Omissió     V.Ext.
             103 Enfocament de gestió 2016
                      103-1 Explicació del tema material i la seua   15
                      Cobertura
                      103-2 L’enfocament de gestió i els seus   68, 69, 70, 71
                      components
                      103-3 Avaluació de l’enfocament de gestió  68, 69, 70, 71
             417 Màrqueting i etiquetatge 2016
                      417-1 Requeriments per a la informació i   62
                      l’etiquetatge de productes i servicis
                      417-2 Casos d’incompliment relacionats amb la
                      informació i l’etiquetatge de productes i servicis  64, 67
                      417-3 Casos d’incompliment relacionats amb
                      comunicacions de màrqueting  67

             Energia

             Estàndard GRI  Contingut              Número de pàgina o URL             Omissió     V.Ext.
             103 Enfocament de gestió 2016
                      103-1 Explicació del tema material i la seua
                      Cobertura                    15
                      103-2 L’enfocament de gestió i els seus   76, 77, 78, 79
                      components
                      103-3 Avaluació de l’enfocament de gestió  76, 77, 78, 79
             302 Energia 2016
                      302-1 Consum energètic dins de
                      l’organització               76
                      302-2  Consum energètic fora de
                      l’organització               76
                                                   Per al càlcul de la ràtio s’inclou únicament el consum
                      302-3 Intensitat energètica
                                                   energètic dins de l’organització. 76
                                                   Factors de conversió de l’Agència Internacional de
                                                   l’Energia (IAE). Càlculs basats en les factures i en la guia
                      302-4 Reducció del consum energètic
                                                   per al càlcul de la petjada de carboni del MAPAMA de
                                                   juliol de 2017, versió 9.  76
                                                                                      No procedent.
                                                                                      Consum no
                      302-5 Reducció dels requisits energètics dels   76              elabora els
                      productes i servicis.
                                                                                      productes, només
                                                                                      els comercialitza.

                                                                                                                107
   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114