Page 43 - memoria de sostenibilitat
P. 43
Proximitat, tal qual
quaLItat I Seguretat aLIMentàrIa
(G4-PR1)
En Consum treballem any rere any en la millora de la seguretat alimentària i en el com-
promís amb la qualitat dels seus productes i servicis.
coNtrol eN el PuNt De VeNDA
Nre. d’auditories criteri es comprova
206 Seguretat alimentària Implantació de pràctiques
151 Temps de reposició correctes d’higiene.
Manteniment de la cadena de fred.
398 Netedat i desinfecció Verificació de l’estat higiènic
correcte de les superfícies de
treball.
Control en el punt de venda per a garantir els estàndards de qualitat a partir de la norma
ISO 22000.
coNtrol De ProDucteS i ProVeÏDorS
El control sobre productes es planteja en tres nivells d’anàlisis:
1. Control preventiu. Auditories basades en els estàndards de seguretat alimentària, qua-
litat i control del producte a tots els proveïdors de marca pròpia i frescos. Amb ells
s’establixen rutes de millora supervisades periòdicament que es complementen amb
verificacions analítiques periòdiques dels productes.
2. Control de qualitat en plataformes: es comprova que el que hem definit conjuntament
amb els nostres proveïdors es complix.
3. Control comparatiu en què mesurem el nostre producte amb el de la competència, per
detectar així oportunitats de millora i adaptar-lo als gustos i les necessitats dels nos-
tres clients.
AliMeNtAció FreScoS
i No-AliMeNtAció i reFriGerAtS
Nre. Satisfacció Nre. Satisfacció
d’auditories d’auditories
i anàlisis i anàlisis
control 481 88% 970 90%
preventiu
control 482 86% 1.304 90%
de qualitat
control 720 95% 182 91%
comparatiu
41