Page 43 - memoria de sostenibilitat
P. 43

Proximitat, tal qual

quaLItat I Seguretat aLIMentàrIa

(G4-PR1)

En Consum treballem any rere any en la millora de la seguretat alimentària i en el com-
promís amb la qualitat dels seus productes i servicis.

coNtrol eN el PuNt De VeNDA

Nre. d’auditories criteri               es comprova
206 Seguretat alimentària               Implantació de pràctiques
151 Temps de reposició                  correctes d’higiene.
                                        Manteniment de la cadena de fred.
398 Netedat i desinfecció               Verificació de l’estat higiènic
                                        correcte de les superfícies de
                                        treball.

Control en el punt de venda per a garantir els estàndards de qualitat a partir de la norma
ISO 22000.

 coNtrol De ProDucteS i ProVeÏDorS

El control sobre productes es planteja en tres nivells d’anàlisis:

1. Control preventiu. Auditories basades en els estàndards de seguretat alimentària, qua-
   litat i control del producte a tots els proveïdors de marca pròpia i frescos. Amb ells
   s’establixen rutes de millora supervisades periòdicament que es complementen amb
   verificacions analítiques periòdiques dels productes.

2. Control de qualitat en plataformes: es comprova que el que hem definit conjuntament
   amb els nostres proveïdors es complix.

3. Control comparatiu en què mesurem el nostre producte amb el de la competència, per
   detectar així oportunitats de millora i adaptar-lo als gustos i les necessitats dels nos-
   tres clients.

             AliMeNtAció                FreScoS
             i No-AliMeNtAció           i reFriGerAtS

             Nre.          Satisfacció  Nre.           Satisfacció
             d’auditories               d’auditories
             i anàlisis                 i anàlisis

control      481           88%          970 90%
preventiu

control      482           86%          1.304          90%
de qualitat

control      720           95%          182 91%
comparatiu

                                                                           41
   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48