Page 33 - Memòria de Sostenibilitat Consum 2016
P. 33
31
Donació social de
l’excedent alimentari
Qualitat, frescor i disseny dels GESTIÓ ÈTICA
productes de marca pròpia
Servei
al client Conciliació i
Relació empresa-treballador estabilitat laboral
Compliment de la Eficiència
normativa legal
energètica
Igualtat d’oportunitats
Consum de materials i gestió d’envasos i embalatges
Creixement de vendes i resultats
Emissions de gasos refrigerants
Recollida selectiva de residus
Millora contínua del lloc de treball Gamma de producte
Ampliació i adequació de la xarxa comercial
Innovació tecnològica i digitalització de la informació
Formació i Pla de carrera Participació en la gestió
Integració en l’entorn i
relacions amb grups d’interès
GESTIÓ ÈTICA
CREIXEMENT I INNOVACIÓ
GESTIÓ DE PERSONES
CLIENTS I SOCIS-CLIENTS
PETJADA DE CARBONI
COMPROMÍS SOCIAL
MATERIAL
IMPACTE EN L’ESTRATÈGIA DE CONSUM