memòria de sostenibilitat 2013 - page 39

37
Nre. d’auditories
Criteri
Es comprova
164
Seguretat alimentària
Implantació de pràctiques
d’higiene correctes.
125
Temps de reposició
Manteniment de la cadena de
fred.
262
Neteja i desinfecció
Verificació de l’estat higiènic
correcte de les superfícies de
treball.
Nre.
d’auditories/
anàlisis
Marca Consum
Productes frescos
Control preventiu
629
740
Control de qualitat
1.276
494
Control
comparatiu
403
22
Es comprova
Traçabilitat, control analític
de qualitat i seguretat
alimentària i validació de
producte.
Traçabilitat, control analític
de qualitat i seguretat
alimentària.
CONSUM ES COMPROMET
AMB LA QUALITAT DELS SEUS
PRODUCTES I SERVICIS I EN 2013
L’ORGANITZACIÓ HA CONTINUAT
TREBALLANT EN LA MILLORA DE LA
SEGURETAT ALIMENTÀRIA.
Control en el punt de venda garantint els estàndards de qualitat sobre la base
de la norma ISO 22000.
Control en el punt de venda
Control de productes i proveïdors
hi ha
iniciatives innovadores
1...,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38 40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,...124
Powered by FlippingBook