memòria de sostenibilitat 2013 - page 40

38
Consum
Memòria de Sostenibilitat 2013
Actuacions
Desenvolupament de concepte
del producte
Auditories 85% correctes
R+D
No se’n fan
Certificació
Plataformes de frescos: ISO 9001
Control preventiu de productes/
proveïdors
91%
Fabricació i producció
Auditories pròpies de:
• Control i gestió d’estoc 83%
• Requisits previs d’higiene i traçabilitat 100%
• Control comparatiu productes MP 75%
Màrqueting i promoció
Estudis de mercat i millora dels servicis a clients.
Emmagatzemament, distribució i
subministrament
Certificació de les cartes de servici de les
Plataformes Logístiques de Silla, Sant Boi i Múrcia
Ús i servici
Auditories pròpies de:
• Seguretat alimentària en el punt de venda 98%
• Processos de càrrega i descàrrega i temps de
reposició en el punt de venda 96%
1
• Processos de verificació i validació de
temperatures en transport 93%
2
Eliminació, reutilització o
reciclatge
Gestors autoritzats.
Percentatge de servicis
significatius subjectes a avaluació
Avaluació de proveïdors 91%
Fases del cicle de vida del producte
1 S’ha detectat un major grau d’incidència en els punts de venda.
2 Disminuïx perquè s’ha augmentat el nivell d’exigència en les temperatures de transport
per als productes més sensibles.
1...,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39 41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,...124
Powered by FlippingBook