Page 78 - Memoria 2021
P. 78

Oferta
                  saludable
          07 i sostenible

                                                              Garantir la


                                                              seguretat


                                                              alimentària







                                                              Garantir la frescor, qualitat i seguretat alimentària en els pro-
                                                              ductes Consum és clau per a la Cooperativa, i per això s’ha
                                                              renovat un any més la certificació de qualitat de servici ISO
                                                              9001:2015  emesa  per  AENOR,  que  certifica  el  Sistema  de
                                                              Gestió de la Qualitat de les centrals de Frescos, Refrigerats
                                                              i Congelats, i que implica un seguiment, no només dels pro-
                                                              cessos, sinó també un control exhaustiu del producte. En
                                                              2021 s’ha aconseguit superar amb èxit l’auditoria de forma
                                                              ininterrompuda des de fa ja 24 anys. A més, Consum també
                                                              disposa de Cartes de Servici certificades en les plataformes
                                                              d’Alimentació i No Alimentació.

                                                              La Cooperativa du a terme controls de qualitat exhaustius
                                                              tant en els supermercats com en els productes i al llarg de la
                                                              cadena de subministrament de la marca pròpia que s’apliquen
                                                              de manera contínua en la gestió:


                                                              Controls en punt de venda


   76

                                                                                                  1.124
                                                                                     941
                                                                      802




                                                                      2019           2020          2021
                                                              Controls en punt de venda


                                                              1. Control preventiu: es fan auditories basades en estàndards
                                                                de seguretat alimentària, qualitat i control del producte a tots
                                                                els proveïdors de marca pròpia i frescos. A partir d’estes s’es-
                                                                tablixen rutes de millora supervisades periòdicament, que
                                                                es complementen amb verificacions analítiques periòdiques
                                                                dels productes.
                                                              2. Control de qualitat: es comprova que els estàndards de qualitat
                                                                que s’han definit amb els proveïdors prèviament es complixen.
                                                              3. Control comparatiu: es mesura el producte enfront del de la
                                                                competència per a detectar oportunitats de millora i adap-
                                                                tar-lo als gustos i les necessitats dels clients.
                                                              4. Control reactiu: es fan auditories i anàlisis davant de qualsevol
                                                                incidència que hi haja.

                                                              Consum du a terme controls de qualitat en totes les fases del
                                                              cicle de vida del producte de marca pròpia, que garantixen
                                                              l’adaptació del seu assortiment a les necessitats dels clients:
   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83