Page 66 - Memoria 2017
P. 66

COMPRA AMB VALOR  20.  OBJECTIU RSE DE CONSUM




                              Comercialitzar productes de màxima qualitat a preus competitius:
                              9.400 controls de qualitat en productes de marca pròpia.




                  GARANTIR LA FRESCOR, LA QUALITAT I


                  LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA




                  La Cooperativa treballa de manera constant per la millora   dels seus productes i servicis, i ho aplica de forma constant
                  de la seguretat alimentària i el compromís amb la qualitat   en la seua gestió.


                  CONTROL EN EL PUNT DE VENDA



                  CRITERI                              Seguretat alimentària, qualitat i frescor de
                                                       producte.

                  ES COMPROVA                          Cadena de fred. Implantació de pràctiques
                                                       d’higiene correctes.


                  NRE. D’AUDITORIES                    555




                  CONTROL DE PRODUCTES I PROVEÏDORS



                   El control sobre productes es planteja en quatre nivells d’anàlisi:

                   1. Control preventiu:

                   Auditories basades en els estàndards de seguretat alimentària, qualitat i control del producte a tots els proveïdors de
                   marca pròpia i frescos. Amb estos s’establixen rutes de millora supervisades periòdicament, que es complementen amb
                   verificacions analítiques periòdiques dels productes.


                   2. Control de qualitat en plataformes:
                   Es comprova que els estàndards de qualitat que s’han definit conjuntament amb els proveïdors es complixen.

                   3. Control comparatiu:

                   Es mesura el producte amb el de la competència per detectar així oportunitats de millora i adaptar-lo als gustos i les
                   necessitats dels clients.

                   4. Control reactiu:

                   Es fan auditories i anàlisis davant de qualsevol incidència.


                  (307-1, 416-1, 416-2, 417-2, 419-1)
        64
   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71