Page 70 - Memoria 2019
P. 70
04
TREBALLAR PER
OFERIR EL MILLOR
PRODUCTE
70 (102-7) La innovació, la salut i la sostenibilitat són vació a través de les noves referències ecològiques.
les premisses sobre les quals es construïx la gam- Els productes de marca pròpia de Consum oferixen
MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT 2019 del fabricant i permet als seus socis i clients trobar sivament millores als seus estàndards d’innovació,
una gamma amb la millor relació de preu i qualitat
ma de productes de Consum, oferint un assorti-
que requereixen els clients, que incorpora progres-
ment ampli i variat, que posa en valor les marques
salut i sostenibilitat. En 2019 tenia 1.813 referèn-
tots aquells productes que necessiten. En 2019,
cies de marca Consum, un 12% de l’assortiment
l’assortiment global de producte va superar les
15.000 referències.
global repartides davall les marques Consum, Con-
sum Kids, Kyrey, Vitality i Consum ECO, que es mi-
lloren constantment mitjançant la participació dels
L’oferta evoluciona any a any per a adaptar-se a les
noves tendències i demandes dels clients, incor-
seny. Els clients que ho desitgen poden participar a
porant formats més reduïts adaptats als diferents
través del portal Prova i Aprova, on poden valorar
tipus de llar, ingredients naturals, productes sense socis clients en la validació de la seua qualitat i dis-
glútens o lactosa i la nova secció de plats a punt per els productes i rebre descomptes en les compres. A
a menjar i a punt per a cuinar. Al llarg de l’exercici banda, des de 2018 es pot trobar una gamma de
es van donar d’alta i/o van modificar 3.000 referèn- productes Consum Recepta Prèmium, que destaca
cies per a adaptar-les als gustos i les preferències per la qualitat, l’originalitat i els ingredients selectes.
dels consumidors.
Consum manté l’aposta pels productes frescos, la
venda personalitzada i assistida en les seccions
de carnisseria, xarcuteria i pescateria, així com els
orígens reconeguts i el producte de proximitat, in-
corporant contínuament referències locals i tradi-
cionals de les províncies o regions on està present.
La garantia de frescor és el compromís més impor-
tant de la Cooperativa amb els seus socis clients i,
per això, treballa per oferir sempre el producte en
el moment òptim de maduració, fent que prevalga
la temporada. En esta línia, en 2019 s’ha treballat
especialment per la sostenibilitat, eliminant plàstics
en la secció de fruites i pescateria per substituir-los
per altres materials, així com incorporant certificats
de benestar animal. També destaca la reducció de
sucre, sal i greixos saturats en els productes refri-
gerats i congelats, la incorporació de més produc-
tes “sense” (lactosa, gluten, fosfats, etc.) i la inno-
Nova gamma de llets Consum certificades amb el segell de
Benestar Animal
(102-2, 102-7, 102-11, 417-1, ES5-4)