Page 73 - Memoria 2019
P. 73
COOPERATIVA ÉS OFERIR LA MILLOR EXPERIÈNCIA DE CLIENT
73
MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT 2019
Control de qualitat de producte en pescateria
CONTROLS SOBRE PRODUCTES I CADENA DE SUBMINISTRAMENT
El control sobre productes i proveïdors es planteja en quatre fases d’anàlisi:
1. CONTROL PREVENTIU: es fan auditories basades en estàndards de seguretat alimentària, qualitat i
control del producte a tots els proveïdors de marca pròpia i frescos. A partir d’estes s’establixen rutes de
millora supervisades periòdicament, que es complementen amb verificacions analítiques periòdiques dels
productes.
2. CONTROL DE QUALITAT: es comprova que els estàndards de qualitat que s’han definit conjuntament
amb els proveïdors prèviament es complixen.
3. CONTROL COMPARATIU: es mesura el producte amb el de la competència per detectar així oportuni-
tats de millora i adaptar-lo als gustos i les necessitats dels clients.
4. CONTROL REACTIU: es fan auditories i anàlisis davant de qualsevol incidència que hi haja.
ALIMENTACIÓ I NO ALIMENTACIÓ FRESCOS I REFRIGERATS
NRE. NRE.
D’AUDITORIES I SATISFACCIÓ D’AUDITORIES I SATISFACCIÓ
ANÀLISIS ANÀLISIS
Control preventiu 385 93,2% 739 99%
Control de qualitat 993 95,4% 528 88,9%
Control comparatiu 391 98,4% 167 98,8%
Control reactiu 1.721 100% 2.189 100%
Total 3.490 3.623
(416-1)