Page 73 - Memoria 2019
P. 73

COOPERATIVA ÉS OFERIR LA MILLOR EXPERIÈNCIA DE CLIENT


































                                                                                                                   73

                                                                                                                     MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT 2019



               Control de qualitat de producte en pescateria

               CONTROLS SOBRE PRODUCTES I CADENA DE SUBMINISTRAMENT

                El control sobre productes i proveïdors es planteja en quatre fases d’anàlisi:

                1. CONTROL PREVENTIU:  es fan auditories basades en estàndards de seguretat alimentària, qualitat i
                control del producte a tots els proveïdors de marca pròpia i frescos. A partir d’estes s’establixen rutes de
                millora supervisades periòdicament, que es complementen amb verificacions analítiques periòdiques dels
                productes.
                2. CONTROL DE QUALITAT:  es comprova que els estàndards de qualitat que s’han definit conjuntament
                amb els proveïdors prèviament es complixen.
                3. CONTROL COMPARATIU: es mesura el producte amb el de la competència per detectar així oportuni-
                tats de millora i adaptar-lo als gustos i les necessitats dels clients.
                4. CONTROL REACTIU:  es fan auditories i anàlisis davant de qualsevol incidència que hi haja.








                                              ALIMENTACIÓ I NO ALIMENTACIÓ       FRESCOS I REFRIGERATS
                                            NRE.                           NRE.
                                            D’AUDITORIES I   SATISFACCIÓ   D’AUDITORIES I   SATISFACCIÓ
                                            ANÀLISIS                       ANÀLISIS

                 Control preventiu                385           93,2%             739            99%
                 Control de qualitat              993           95,4%             528           88,9%
                 Control comparatiu               391           98,4%             167           98,8%
                 Control reactiu                 1.721          100%            2.189           100%
                 Total                           3.490                          3.623



                                                                                                   (416-1)
   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78