Page 72 - Memoria 2019
P. 72

04











               GARANTIR

               LA FRESCOR,                                     LES CENTRALS DE FRESCOS,


               LA QUALITAT I                                   REFRIGERATS I CONGELATS
                                                               DE CONSUM DISPOSEN
               LA SEGURETAT                                    DE LA CERTIFICACIÓ DE
                                                               QUALITAT DE SERVICI ISO
               ALIMENTÀRIA                                     9001:2015 D’AENOR.








    72         La garantia de frescor, qualitat i seguretat alimen-  La Cooperativa du a terme controls de qualitat
               tària és la màxima responsabilitat de Consum amb   exhaustius  tant en els supermercats com en els
     MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT 2019  la Cooperativa ha renovat la certificació de qualitat   manera contínua en la gestió:
                                                               productes i al llarg de la cadena de subministra-
               els socis clients que confien en la Cooperativa l’ali-
               mentació i la salut de les seues famílies. Per això,
                                                               ment de la seua marca pròpia, i que s’apliquen de
               de servici ISO 9001:2015 emesa per AENOR, que
               certifica el Sistema de Gestió de la Qualitat de les
               centrals de Frescos, Refrigerats i Congelats, i que
               implica un seguiment no tan sols dels processos,
                                                               CONTROLS EN EL PUNT DE VENDA
               sinó també un control exhaustiu del producte. En
               2019 s’ha aconseguit superar amb èxit l’auditoria
               de forma ininterrompuda des de fa ja 22 anys. A
                                                               implantació de les pràctiques correctes d’higiene:
               més, Consum també disposa de Cartes de Servici   Es revisa el compliment de la cadena de fred i la
               certificades en les plataformes d’Alimentació i No                                     802
               Alimentació.                                     555                592




                                                                2017               2018               2019
                                                                          Controls en el punt de venda



























               Una clienta consulta el detall d’informació nutricional d’un producte

               (307-1, 414-1, 414-2, 416-1, 416-2, 417-2, 417-3 ,419-1)
   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77